Portret


Er zijn vele gelegenheden voor het maken van een portret. Denk aan een huwelijksjubileum, verjaardag ouders, opa of oma, moederdag, vaderdag valentijnsdag, een fotoshoot van jezelf als cadeau voor je partner of vriend(in). 

Fotoshoots op locatie of in de studio

Beide formules zijn mogelijk. Wilt u eens iets speciaals dan kunnen we een concept uitdenken in de studio, of zie je het liever op een mooie buitenlocatie. Alles is mogelijk. Jullie beslissen alles die dag.

Voor de fotoshoot

Voor de fotoshoot nemen we samen door het hoe en wat. 
Zodat we die dag zonder spanning of stress er kunnen aan beginnen en niemand voor verassingen komt te staan.
Daarnaast vind ik het altijd fijn om te weten wat je verwacht van een fotoshoot. Eigen inbreng is altijd welkom, stuur mij gerust enkele vb foto’s door.

Tijdens de fotoshoot 

De gereserveerde tijd is volledig jouw tijd! Je bent vrij om aan te geven wat je graag wilt en ik sta daar altijd voor open. 
Tussendoor zal ik je ook af en toe foto’s laten zien op mijn camera, zodat je gevoel krijgt bij de foto’s en we vanuit hier samen verder kunnen werken.
Bij kleine kinderen geldt dat ik ze heel erg de tijd geeft. Het is niet erg als je kind niet meteen goed gaat zitten/staan. 
Ik ga spelenderwijs met ze naar een resultaat toe werken. Zo zorg ik ervoor dat ze de fotoshoot niet als iets ervaren dat ze moeten. 
Zij moeten het bovenal leuk vinden. Pas dan krijg je natuurlijke foto’s! 

Na de fotoshoot 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie en bewerk deze waar nodig. 
Als ik deze selectie en bewerking klaar heb krijg je een link toegezonden met een gallery. 
Je kunt dan rustig je keuze maken uit de foto’s.

De foto’s worden steeds digitaal aangeleverd in hoge resolutie!

(klik op een foto om te bekijken in hoge resolutie)