Even voorstellen: ik ben John Arijs, fotograaf, en papa van 2 flinke kerels Senne & Jesse. Sinds januari 2001 samen met mijn vrouw Liesbeth. Ik ben niet de typische fotograaf die bij het kopen van een eerste camera plots wist ‘ik word fotograaf’. Ik had mijn eerste camera gekocht bij de geboorte van mijn 1ste zoon om toch enkele leuke foto’s te maken.

Hierdoor is fotograferen echt mijn passie geworden. Bij iedere fotoreportage ga ik er dan ook vol tegenaan. In mijn fotowerk probeer ik dan ook mijn eigen stijl en gevoel te verwerken. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk apart en vernieuwend te blijven, zodat mijn werk niet enkel jullie blijft boeien, maar dat ik ook in elke opdracht een uitdaging kan vinden. Ook volg ik regelmatig workshops om op deze wijze toch up to date te blijven in de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen de fotografie.

Spontane portretfoto’s vragen om een spontane aanpak. Daarom zal ik nooit mijn camera bovenhalen vanaf de eerste minuut van een reportage. Een ontspannen sfeer en een relaxte houding zijn essentieel voor sterke foto’s. Zo krijg je niet alleen het mooiste eindresultaat, maar geniet je ook van een plezierige ervaring voor de camera. We denken samen na over leuke invalshoeken en bespreken de aanpak. Voor we eraan beginnen, stel ik je op je gemak.

Deadlines zijn heilig. Snel en efficiënt werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, is voor mij vanzelfsprekend. U kan bij mij terecht voor foto’s zowel in de studio als op locatie.